Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2017

150 persones acompanyaran el seguici del Carnestoltes de Paperets Club, a Sitges


Redacció Sitges

16-01-2017 9:20

La colla s'ha marcat l'objectiu d'omplir de papers els carrers de la vila durant una setmana sencera

Membres de la colla preparant paper pel Carnaval. Paperets Club

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de les festes nadalenques ja toca enfilar els darrers mesos per al Carnaval d’enguany, i és que Paperets Club ja està en marxa per portar el Carnestoltes a Sitges el Dijous Gras, 23 de febrer a la Fragata. Enguany el grup durà a terme el seu 14è Carnestoltes i, per a fer-ho, comptarà amb 150 persones entre joves, nens i nenes i adults que acompanyaran Sa Majestat durant tota la setmana.

La colla està enllestint els últims detalls per posar a punt, una vegada més, el Rei del Carnaval, per això ja treballa en l’Arribo, que serà el tret de sortida a una setmana plena disbauxa. 

A més, no conformes amb això, Paperets Club té preparades diferents activitats per fer arribar al poble l’adrenalina del carnaval. Així que, el pròxim diumenge 5 de febrer organitza una arrossada popular carregada d’ambient carnavaler als Jardins del Retiro. Aquest acte anirà acompanyat d’una masterclass de Zumba i un vermut electrònic, entre altres activitats. El preu del dinar és de 9€, i el del vermut 4€. Tot plegat, començarà a les 11 del matí, i l’arròs està previst pels vols de les 14 h. ELs tiquets es poden adquirir a la secretaria del Retiro i a la botiga Requena.

Com cada any, Paperets Club es prepara per omplir de papers els carrers de la vila. I enguany no serà menys, però aquest cop l’objectiu és omplir durant una setmana el poble d’aquests. Per aconseguir-ho, s’han posat a la venda butlletes per apadrinar paper i que serveix per entrar en el sorteig d’un dinar amb Sa Majestat Carnestoltes, el Dissabte de Carnaval. Durant l’arrossada carnavalera es realitzarà el sorteig, i se sabrà el guanyador.

Finalment, la colla està editant una revista que inclourà tots els continguts en referència als diferents Carnesoltes de Paperets Club, que es presentarà el dijous 9 de febrer al Bar El Cable. Per a més informació caldrà que estigueu atents a les nostres xarxes socials! Cada cop falta menys per sentir una vegada més l’emblemàtic himne de Paperets Club, I will survive acompanyat d’una bona nevada, això sí, de papers.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.