Vegueria del Penedès

SESSIÓ TÈCNICA

Ajuntaments intercanvien a Sitges experiències en la gestió de les deixalleries


Redacció Sitges

17-01-2017 21:11

Una vintena d'ajuntaments han abordat la gestió dels residus especials i perillosos durant la sessió organitzada per la Diputació de Barcelona

Ajuntaments intercanvien a Sitges experiències en la gestió de les deixalleries. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una vintena d’ajuntaments s'han trobat a Sitges dimarts en el marc de la 20a Sessió tècnica d'intercanvi d'experiències en deixalleries amb la intenció de debatre i fer aportacions a l’entorn de la gestió de residus especials i perillosos. L'acte ha comptat amb la benvinguda de la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall.

El grup ha abordat la gestió dels residus especials en petites quantitats, així com la classificació i la gestió dels residus perillosos i la seva manipulació, i sobre la prevenció de residus tòxics i perillosos per al medi ambient. El grup ha fet intercanvi d'experiències i s'ha desplaçat al Punt Blau del Port d'Aiguadolç de Sitges.

Les sessions tècniques d'intercanvi d'experiències en deixalleries estan organitzades per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.