Vegueria del Penedès

PÀDEL

El millor del pàdel mundial al Baix Penedès


Redacció Bellvei

18-01-2017 18:38

Per primera vegada al món del pàdel, els dos entrenadors dels Nº1 del món (femení i masculí) s'ajunten per un mega clínic

Juan Alday, entrenador de l'actual Nº1 del món, Marta Marrero. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Miguel Sciorilli, des de fa 14 anys al costat del millor jugador de pàdel de la història i Nº1 del rànquing mundial, Fernando Belastegui; i Juan Alday, entrenador de l'actual Nº1 del món, Marta Marrero, uniran les seves experiències en una mateixa jornada, en un mateix clínic i sota el mateix sostre, esdeveniment pioner dins del món pàdel.

L'esdeveniment està organitzat per Pàdel Indoor Baix Penedès de Bellvei, i serà dissabte  4 de febrer. Es podrà veure en acció i gaudir d'aquests dos referents del pàdel mundial de 10 a 14h al matí i de 16 a 20h a la tarda.

Entrenament, tàctiques, correcció de cops, moviments en pista i una xerrada final amb els coachs més prestigiosos del moment.

Per viure d'aquest esdeveniment pioner, has d'informar-te, inscriure't, i passar pel Pàdel Indoor Baix Penedès

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.