Vegueria del Penedès

ROBATORI

Enxampen un lladre que havia robat 56 palets del supermercat Simply, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-01-2017 22:32

El vigilant explica que va intentar aturar al presumpte lladre amb el seu cotxe i que va ser envestit per aquest, que viatjava acompanyat per la seva dona i d'un fill de 3 anys

Enxampen un lladre que havia robat 56 palets del supermercat Simply, a Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir dimecres passat a les onze de la nit un home acusat d'un presumpte delicte de furt i danys a la propietat a l'aparcament del supermercat Simply. La trucada d'alerta la va realitzar el vigilant de l'establiment en veure un home que carregava en una furgoneta diversos palets, propietat del supermercat.

El vigilant explica que va intentar aturar al presumpte lladre amb el seu cotxe i que va ser envestit per aquest, que viatjava acompanyat per la seva dona i d'un fill de 3 anys. La patrulla desplaçada va identificar el detingut, que tenia antecedents, i el va fer retornar els 56 palets sostrets, valorats en més de 500 €.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.