Vegueria del Penedès

PARLAMENT

La CUP decideix aquest dissabte si aprova els pressupostos


ACN Vilafranca del Penedès

28-01-2017 10:36

Els 57 representants de les territorials i les vuit organitzacions que orbiten els cupaires es reuneixen a Vilafranca del Penedès

Les diputades Eulàlia Reguant i Mireia Vehí arribant al CP. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La CUP decideix aquest dissabte en ferm si dona el vistiplau als pressupostos que ha negociat amb el Govern i JxSí. El Consell Polític (CP) dels anticapitalistes es reuneix a Vilafranca del Penedès per escoltar la veu de les bases després que des d'aquest dimecres s'han reunit en les 13 assemblees territorials per posicionar-se. A la reunió d'aquest dissabte hi intervindran 57 veus de les bases: entre representants de les territorials i membres del Grup d'Acció Parlamentària (GAP), que aglutina les vuit organitzacions que donen suport a la candidatura de l'esquerra parlamentària al Parlament. L'última oferta del Govern per als comptes és sobre la taula des de dilluns.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.