Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Ferit greu un nen de 14 anys que va ser atropellat per una motocicleta a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-01-2017 Última revisió: 01-02-2017 12:56

Segons els testimonis, el noi va creuar el semàfor en vermell i el motorista, que també pateix ferides de gravetat, no el va poder esquivar

L'avinguda de Cubelles, cantonada amb el carrer de Joan Llaveries. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un nen de 14 anys va ser víctima d'un atropellament dijous passat poc després de les vuit del vespre a l'avinguda de Cubelles, cantonada amb el carrer de Joan Llaveries. Segons van explicar els testimonis a la policia local de Vilanova, el nen va creuar el semàfor en vermell quan va ser atropellat pel motorista, que circulava en sentit Tarragona.

A causa de l'accident el menor va patir ferides greus en un genoll. Per la seva part, el motociclista, de 27 anys, va patir lesions als canells i també en un genoll. Tots dos van haver de ser traslladats a l'Hospital de Sant Camil per rebre atenció mèdica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.