Vegueria del Penedès

JUDO

Judit Casañas sub-campiona de Catalunya infantil


Redacció Vilafranca del Penedès

06-02-2017 20:45

Judit Casañas sub-campiona de Catalunya infantil. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En categoria infantil, en -57kg Judit Casañas aconsegueix penjar-se la medalla d'argent després de guanyar tots els seus combats per ippon (màxima puntuació), només va cedir a la final amb la judoka dels Maristes Sant Joan, en un combat molt igualat, d'aquesta manera aconsegueix pujar al segon graó del podi.

En categoria cadet un gust agredolç, Adrià Pérez, aconsegueix la medalla de bronze i Manel Terraza i Ivan Moroz després de caure en semifinals, no poden superar el combat de repesca, i no aconsegueixen pujar al tercer graó del podi, quedant així en cinquena posició, pel que fa al Ferran Piloñeta, va guanyar un combat i va perdre el següent, cosa que no li donava mes opció per continuar en la competició per les medalles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.