Vegueria del Penedès

VILABÀSQUET

200 jugadors i pares i mares de l’Associació Vilabàsquet van animar el Barça Lassa de bàsquet


Redacció Vilafranca del Penedès

08-02-2017 17:06

Els jugadors de l’Associació Vilabàsquet a la pista del Barça. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Èxit d’assistencia a la visita que l’Associació Vilabàsquet va organitzar aquest passat diumenge 5 de febrer, per anar al palau Blaugrana per a gaudir de l’important partit que enfrontava el Barça Lassa contra el Retabet Bilbao Basket.

200 persones es van desplaçar diumenge passat al Palau Blaugrana per veure tot l’entrenament previ al partit des de peu de pista.

Jugadors i pares i mares de les escoles Estalella, Pau Boada, Dolors Piera, Cristofor Mestre, Montagut, Sant Josep, Baltà Elias, Vedruna Sant Elies, Jaume Balmes i IES Sant Martí, acompanyats pels entrenadors/es de l’entitat vilafranquina, també es van poder fer una foto amb els “cracks” blaugranes.
Un cop instal.lats a les grades es va poder gaudir de l’espectacle basquetbolistic  dels jugadors del Barça.

Actualment el Vilabàsquet compte amb 3 equips federats, un sénior, un júnior i un mini, i també  compte amb 16 equips escolars, 1 equip cadet i un equip Master Amateur masculí i un altre de femení, per a fomentar l’esport del bàsquet a totes les edats i categories.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.