Vegueria del Penedès

DRINKS INTERNATIONAL

Torres, premi a la Millor experiència enoturística als Wine Tourism Awards


ACN/ Gemma Sánchez Pacs del Penedès

10-02-2017 20:39

La prestigiosa revista Drinks International ha valorat les activitats relacionades amb la verema i els tastos a peu de vinya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 Cellers Torres ha rebut el premi a la Millor experiència enoturística –‘Best Wine Event’– en els Wine Tourism Awards que atorga la prestigiosa revista britànica Drinks International, dedicada al món del vi i els destil•lats. Concretament, el celler situat a Pacs del Penedès ha estat distingit per les dues activitats que ofereix en època de verema: ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’. Segons el jurat, són activitats “experencials” i “educatives”, motiu pels quals ha concedit el guardó. En el primer cas, es tracta d’un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi des que es cull a la vinya, mentre que la segona activitat premiada és un tast sensorial a peu de camp, tastant primer la fruita i després el vi elaborat amb aquesta varietat.

Aquesta és la quarta vegada que Cellers Torres és premiada pels Wine Tourism Awards, després d’haver rebut durant tres cops el premi a l’Experiència més innovadora. Actualment, la companyia ofereix més de vint activitats enoturístiques en 8 idiomes i rep aproximadament 100.000 visitants anuals, de 80 nacionalitats diferents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.