Vegueria del Penedès

SOLIDARIS LA GRANADA

La Granada acollirà un festival en benefici de les persones refugiades


Redacció La Granada

13-02-2017 9:35

La Granada acollirà un festival en benefici de les persones refugiades. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Centre Cívic de la Granada acollirà un festival solidari en què es recaptaran fons per a les persones refugiades. El certamen tindrà lloc el dissabte 18 de febrer, a partir de les 6 de la tarda, i es preveu que tingui una durada aproximada d’una hora i mitja.

L’entrada és gratuïta i tots els assistents podran fer donatius que es destinaran a l’ONG ProActiva Open Arms, que té com a principal objectiu rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o pobresa.

El festival, organitzat per Solidaris La Granada amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Granada, comptarà amb les actuacions de Jazz Band N’Kaputxats, Coral Ma non troppo, Entretango, nens i nenes de l’Escola Jacint Verdaguer, Marc Colomé, Clara Higueras i Anna Juvés. A més, la granadenca Elena Vives i la vilafranquina Laura Domingo explicaran in situ la seva experiència aquest Nadal en un camp de refugiats d’Atenes.

Des de l’organització, Rafa Higueras, portaveu de Solidaris La Granada, fa una crida a “omplir el Centre Cívic” i confia en què, a banda de recaptar fons benèfics, “el certamen serveixi per prendre encara més consciència de la situació tan greu que hi ha ben a prop de casa nostra”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.