Vegueria del Penedès

RAL·LI INTERNACIONAL

El 59è Ral·li Barcelona-Sitges presenta la seva imatge oficial


Redacció Sitges

13-02-2017 17:22

La imatge lluirà a 300 banderoles que es penjaran als carrers de Barcelona

El 59è Ral·li Barcelona-Sitges presenta la seva imatge oficial. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'organització del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges presenta la imatge representativa de l'edició 2017, que se celebra el 4 i 5 de març.

La il·lustració d’enguany presenta en primer pla un cotxe d'època en moviment, i mostra al fons alguns dels trets tradicionals del Ral·li, com són dues de les icones més importants de les localitats que li donen el nom i el recorregut que les uneix. El dibuix posa l'accent en el contrast entre el mar i la muntanya que caracteritza el tram revirat de les Costes del Garraf.

La imatge lluirà a 300 banderoles que es penjaran als carrers de Barcelona i serà la portada dels fulletons informatius de la prova, a més de divulgar-se per les xarxes socials i altres canals de comunicació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.