Vegueria del Penedès

CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Un conductor ebri xoca contra dos cotxes aparcats i es dóna a la fuga, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-02-2017 10:19

La policia va localitzar el jove, de 21 anys, i en fer-li la prova d'acoholèmia, superava el triple permès d'alcohol en sang

Un conductor ebri xoca contra dos cotxes aparcats i es dóna a la fuga, a Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova ha obert diligències judicials contra un jove de 21 anys com a responsable d'un accident de trànsit amb danys a dos vehicles. Els fets van passar dijous poc abans de les 10 del matí al carrer del Tigre, cantonada amb el carrer de Cristòfol Raventós.

Segons testimonis van relatar a la policia, el conductor va topar contra els dos cotxes, als quals va causar danys de consideració, i va fugar-se. Posteriorment, els agents van localitzar el vehicle i va identificar el seu propietari, que presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol. Un cop traslladat a les dependències policials i realitzada la prova d'alcoholèmia, el jove superava el triple permès d'alcohol en sang, segons ha informat la policia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.