Vegueria del Penedès

IMPRUDÈNCIES AL VOLANT

Se salta un control a la C-32 a Sitges, s’accidenta amb el cotxe i quadruplica la taxa d’alcoholèmia


ACN Sitges

19-02-2017 18:13

L'infractor, de 31 anys, també conduïa sense carnet ja que havia perdut tots els punts

Se salta un control a la C-32 a Sitges, s’accidenta amb el cotxe i quadruplica la taxa d’alcoholèmia. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta passada matinada un conductor que s’ha saltat un control de trànsit a la C-32 a Sitges i que s’ha accidentat amb el cotxe poc després. Segons ha informat la policia catalana, els fets han passat pels voltants de les 03.30 hores d’aquest diumenge en un control rutinari a l’autopista de Pau Casals o del Garraf. Després d’estimbar-se, el conductor infractor, de 31 anys i nacionalitat espanyola, ha estat sotmès a la prova d’alcoholèmia i ha donat un resultat positiu de 0,93 mg/l, quasi quatre vegades més del límit màxim permès. També s’ha comprovat que el jove conduïa sense carnet ja que havia perdut tots els punts amb altres infraccions. Per tot plegat, el conductor ha estat arrestat acusat dels delictes de conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.