Vegueria del Penedès

ENSURT A VILANOVA

Quinze veïns desallotjats en l’incendi de la terrassa d’un bar a Vilanova i la Geltrú


ACN Vilanova i la Geltrú

26-02-2017 18:45

El foc, que no ha deixat ferits, ha afectat parcialment els habitatges superiors de l'edifici

Quinze veïns desallotjats en l’incendi de la terrassa d’un bar a Vilanova i la Geltrú. Laura Garcia Maireles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’incendi de la terrassa d’un bar a Vilanova i la Geltrú ha obligat a desallotjar de matinada quinze veïns de l’immoble situat a sobre del local, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc s’ha rebut a les 04.30 hores d’aquest diumenge al bar restaurant La Carmen, al carrer del Doctor Zamenhof de la capital del Garraf. El bar estava tancat i les flames calcinaven les taules, les cadires i els tendals de la terrassa. L’incendi s’atansava als balcons del primer pis de l’edifici –de tres plantes- cosa que ha obligat a evacuar els 15 ocupants dels 9 habitatges de l’immoble. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc i han extingit l’incendi en poc menys d’una hora. L’interior del bar només ha quedat afectat pel fum i els veïns desallotjats han pogut tornar a casa seva poc després de les 05.00 hores de la matinada sense més conseqüències. No hi ha hagut ferits.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.