Derrota clara en la visita del CB Sitges a Mallorca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – Jornada 19 a.

Palma Air Europa 99 - Bàsquet Sitges “A” 66

Resultat d’ensaïmada el que es va emportar el Bàsquet Sitges de Mallorca, davant d’un Palma Air Europa que no va donar opcions al Sitges en cap moment. Més intensitat, més velocitat i més anticipació dels jugadors de ses illes que per part dels Jugadors del Garraf.

En un parell d’ocasions semblava que el Bàsquet Sitges podia amb el domini dels de Palma 15-10 al minut cinc del primer quart i un 43-38 del minut set del segon quart donaven mínimes esperances als Sitgetans desplaçats a les Balears però a la mitja part el resultat era de 52-38.

Un encertadíssim tercer quart en els llançament dels balears, 7/14 (50%) i un parcial de 23-8 deixaren el partit vist per sentència a manca de 10 minuts, 75-46. Ni els 32 aquesta setmana, 32 llançaments de tir lliure per part del Palma front els solament 8 del Sitges poden justificar la desfeta patida a Mallorca pel Bàsquet Sitges 99-66.

El Sitges és el darrer classificat encara a dos victòries del Morabanc Andorra, amb qui té pendent els dos partits, al haver-se aplaçat el de la primera volta (Jornada 11) per coincidència en la convocatòria de jugadors de la selecció andorrana en un torneig internacional.

L’Andorra, aquesta setmana, ha perdut al camp del Castelldefels 72-70 tot i la nova incorporació del pivot d’Angola Waly Niag. El Castelldefels també és un altre equip en zona de promoció de descens, amb 6 partits guanyats (tres més que el Sitges). Aquest dissabte es disputarà el transcendental partit entre el Bàsquet Sitges i el Bàsquet Castelldefels, a Pins Vens a les 18:00 hores on si el Sitges vol seguir tenint alguna opció de deixar la darrera posició i arribar a zona de promoció de descens ha de guanyar per acostar-se el Morabanc Andorra, que aquesta setmana rep al Principat d’Andorra, al líder del Grup, el Recanvis Gaudi C.B. Mollet.

Pau 4, Marc, Jordi 6, Roger 13, Edu 17, Saladié, Manel 2, Xavi 6, Mauro 2, Gonzálvez 12,  Alex 2, Nacho 2, Omar .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 29-22  23-16  23-8  24-20