Vegueria del Penedès

DELICTE CONTRA EL PATRIMONI

Apareixen pintades en edificis i mobiliari urbà de Vilanova al·lusives al Dia de les Dones


Redacció Vilanova i la Geltrú

08-03-2017 16:03

La policia local de Vilanova ha identificat i denunciat dues noies com a presumptes autores d'un delicte contra el patrimoni

Apareixen pintades en edificis i mobiliari urbà de Vilanova al·lusives al Dia de les Dones. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, aquest dimecres 8 de març, el Servei de Neteja de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha hagut de realitzar un servei extraordinari de neteja de pintades i de propaganda a façanes d'edificis públics i privats, establiments comercials i mobiliari urbà de la ciutat.

Les pintades, al·lusives a la celebració d'aquesta diada internacional, han estat realitzades a les voltes de l'Ajuntament de VNG, sobre la Carta Pobla que hi ha a la façana de l'Ajuntament, a l'església de Sant Antoni Abat i en els bancs de la plaça de la Peixateria, entre d'altres. Les tasques per netejar les façanes i elements afectats es preveu que s'allarguin un parell o tres de dies. pintades 2

En relació a aquests fets, la Policia Local de VNG ha informat de la identificació de dues persones durant la matinada d'avui a les quals se'ls imputa un presumpte delicte contra el Patrimoni.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com cada any, s'ha sumat i promou actes al voltant del 8 de març Dia Internacional de la Dones, però també des de l'ens local es lamenta que es realitzin accions incíviques aprofitant la celebració d'aquesta diada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.