Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Un conductor ebri perd el control i xoca contra un senyal de trànsit a la ronda Europa de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-03-2017 8:30

La policia local ha obert diligències penals contra el conductor, que va doblar el límit permès a la prova d'alcoholèmia

Un conductor ebri perd el control i xoca contra un senyal de trànsit a la ronda Europa de Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un conductor ebri perd el control i xoca contra un senyal de trànsit a la ronda Europa de Vilanova. L'accident va tenir lloc dissabte a les 21.00 hores. La policia va rebre l'avís per un accident de trànsit a la ronda Europa, a la cruïlla amb l'avinguda dels Països Catalans. El conductor del vehicle, que a la prova d'alcoholèmia va superar el doble del límit, va accidentar-se en impactar contra un senyal de trànsit i la vegetació de la zona. Els agents van instruir diligències penals contra ell pels fets.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.