Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Patí Vilafranca obté el tercer empat consecutiu


Redacció Vilafranca del Penedès

27-03-2017 10:21

Gerard Cusachs passant entremig de dos defensors del Lloret. Dídac Berlanga

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cafès Novell Vilafranca 0 - CH Lloret 0

El Cafès Novell Vilafranca va aconseguir un empat davant el CH Lloret en la 22ª jornada de la OKlliga, en un partit on el joc i l’hoquei el va posar el Vilafranca davant d’un Lloret que va arribar a la Capital del Vi, tancats en defensa i amb poca artilleria ofensiva, deixant passar els minuts.

El partit va començar ensopit, on els visitants van sortir tancats al darrera, sense buscar cap jugada d’atac. Els vilafranquins arribaven a la porteria de Ferran Serra mitjançant xuts llunyans de Marc Palau i entrades per la banda d’Àngel Rodríguez, amb perillositat, però que cap bola volia entrar. Poc a poc, semblava que el Lloret sortia a l’atac, amb algun contraatac, molt ben solventat per David Arellano. El Vilafranca va tenir les seves oportunitats, primer Marc Palau i després Ruben Fernñandez, però els seus xuts els va intervenir el porter lloretenc. Els minuts passaven i el tècnic del Lloret, l’ex-jugador vilafranquí Manolo Barceló, va demanar temps mort per intentar asserenar els seus jugadors, però aquests no van tenir vocació ofensiva i cap jugada va entrar. El Patí, volia aprofitar els últims minuts de la primera part, i Josep Lluis Delriu, va demanar un temps mort, per tal de crear les jugades d’atac del Cafès Novell, però tot i les ocasions vilafranquines, la bola no va voler entrar i amb l’empat a zero es va arribar al descans.

A la represa, el Lloret, semblava que va sortir a buscar alguna cosa més en accions ofensives, ja que va sortir molt endavant, però les seves jugades, les interceptava impecablement, el porter vilafranquí, David Arellano. Poc a poc el Vilafranca va treure’s de sobre la pressió visitant, i va passar a dominar el joc, amb diverses accions d’atac, on Jordi Galan i Joan Vázquez provaven en accions per darrera la porteria o bé entrant amb la bola controlada. Els minuts passaven i l’entrenador vilafranquí va donar minuts a Gerard Cusachs i Marc Vázquez per tal de revolucionar el partit, i així ho van fer, amb xuts constants i jugades amb bola controlada, però la sort no estava de costat dels vilafranquins. El temps s’esgotava, i el Vilafranca va apostar pels seus homes més veterans per intentar esgarrpar a victòria en el partit, però el Patí no va poder fer-ho, i sense gols va acabar el partit, amb un punt per cada equip.

La propera jornada el Cafès Novell es desplaçarà fins a Girona per jugar davant l’equip amfitrió.

Fitxa tècnica

CP VILAFRANCA: Arellano, Rodríguez, Galan, Palau i Fernández -cinc inicial- Cusachs, J. Vázquez, M. Vázquez

CH LLORRET: Serra, A. Grau, LL. Grau, M. Grau i Plaza -cinc inicial- Sulé, Farré i Patau

 

El pre-benjamí A, classificat pel Campionat territorial de Barcelona

L’equip del Pre-benjamí A format pels jugadors Oriol Berlanga, Oriol Bou, Pol Fernández, Carles Flor, Eloi Navarro, Ireneu Uberni, dirigits per Jordi Busquets i com a delegats Jordi Navarro i Rafa Flor s’ha classificat pel Campionat Territoral de Barcelona aq manca de 3 jornades per acabar la lligueta prèvia. Ara porten 8 victòries, 2 empats i 1 derrota. Els campionats es jugaran el 14 i 15 de maig, en seu per determinar.

 

Resultats del cap de setmanadel 25 i 26 de març

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.