Vegueria del Penedès

JUDO

Excel·lents resultats pel Judo Vilafranca a la Super Copa de Catalunya


Redacció Vilafranca del Penedès

27-03-2017 10:28

Judo Club Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat al Pavelló Municipal del Vendrell, la Super Copa Catalunya de Judo en categoria infantil i cadet, amb bons resultats i bona representacio de l'escola de Judo Vilafranca.

En categoria cadet, tres representants, Adrià Perez, en -50 kg, es proclama campió de la categoria, sense donar opció als seus rivals, Manel Terraza, en - 55kg no aconsegueix pujar al podi perdent el combat de semifinals i el combat de repesca per la medalla de bronze, obtenint aixi un cinquè lloc, i Ferran Piloñeta en - 66kg no aconsegueix superar primera ronda.

En categoria infantil, dos representants i dues medalles, en - 44 kg Alexia Alvarez i en - 57 kg Judit Casañas, després de fer una competició impressionant i molt complerta, es planten en la final, pero no aconsegueixen pujar al més alt del podi, per tant doncs medalles d'argent per les representants vilafranquines.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.