Vegueria del Penedès

VEDRUNA COMUNIÓ

La campanya de recollida d'ampolles buides de cava dóna 4.561 euros per a Haití


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

27-03-2017 13:20

Es van recollir 48.000 ampolles recollides durant l'any passat a La Llar i el dia 13 de gener a la campanya de Sant Sadurní i Sant Llorenç d’Hortons

La campanya de recollida d'ampolles buides de cava dóna 4.561 euros per a Haití. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte s'han lluirat els beneficis de la campanya de l’Ampolla buida 2017. Amb un total de 48.000 ampolles recollides durant l’any 2016 a La Llar i el dia 13 de gener a Sant Sadurní i Sant Llorenç d’Hortons, el resultat econòmic de la recollida d’ampolles i dels donatius rebuts ha estat de 4.561 euros.

Aquest diners seran lliurats a la comunitat de religioses Vedruna d’Haití en un projecte de reconstrucció de cases i camins afectats pel darrer huracà. Des de la comissió organitzadora s’agraeix a tots els voluntaris la feina feta i a la ciutadania la col·laboració amb el projecte.

Els beneficis de la recollida d’ampolles buides de cava d’enguany van destinats a la rehabilitació de cases i a la recuperació de camins per tal de facilitar la comunicació veinal a Haití. Els projectes estan coordinats per la Fundació intercontinental Vedruna Comunió que té presència al país i col·labora amb entitats veïnals comunitàries de les zones més dasafavorides. haití és un dels països més pobres del món i situat al bell mig del Carib és afectat, any rere any, per cataclismes naturals.  Amb una població d’uns 10 milions d’habitants, només tenen accés a l’eduació el 50% de les persones. El 50 % de la població viu en situació de pobresa, té un 54 % de taxa de mortalitat infantil i ocupa la posició 162 d’un total de 188 països a l’Índex de Desenvolupament Humà (IDH) elaborat pel PNUD el 2015

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.