Vegueria del Penedès

EL 8 D'ABRIL, TRASLLAT

La nova escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix s'estrenarà després de Setmana Santa


Redacció Torrelles de Foix

30-03-2017 9:25

El proper dissabte 8 d’abril, a les 9 del matí, es convoca a les portes del centre tots els qui vulguin participar en aquesta jornada de trasllat d'edifici

La nova escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix. Ajuntament de Torrelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida a la ciutadania per tal de comptar amb persones voluntàries que col·laborin en les tasques de trasllat a la nova escola Guerau de Peguera.

El proper dissabte 8 d’abril, a les 9 del matí, es convoca a les portes del centre tots els qui vulguin participar en aquesta jornada per portar tot el material educatiu i pedagògic i altres elements.

Una vegada s’han enllestit les obres i que la instal.lació ja compta amb tots els serveis, durant els dies de Setmana Santa, amb l’aturada de les classes, s’aprofitarà per condicionar i posar a punt la nova escola per tal que els alumnes i el professorat puguin estrenar el centre el 18 d’abril.

Es demana als veïns i veïnes que prèviament facin la inscripció a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic o bé trucant al telèfon 938971001.

La nova escola

El nou centre compta amb una línia d’infantil i primària i una superfície de 2.508 metres quadrats .La construcció d’aquest modern equipament ha rpresentat un pressupost de gairebé 3,9 milions d’euros – 3.887.533 €, que ha anat a càrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha assumit la despesa corresponent a les escomeses i instal·lació de la xarxa elèctrica, d’aigua, telèfon i gas, un cost que s'ha situat al voltant dels 70.000 euros.

L’escola està distribuïda en quatre volums, incloent el gimnàs, amb un edifici principal que consta de planta baixa i una planta pis. La instal.lació gaudeix d’una estètica moderna i funcional, amb acabats i materials de gran qualitat.

La zona exterior disposa d’una pista poliesportiva, zona de jocs de primària i una zona de jocs infantil condicionada i amb tots els elements de seguretat. Fora de l’horari escolar, la pista poliesportiva, el gimnàs, vestidors i biblioteca seran utilitzats per a cobrir necessitats diverses del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.