Vegueria del Penedès

GREMI D’HOSTELERIA DE SITGES

Dotze elaboracions competiran a Sitges per alçar-se com la ‘Tapa de l’Any’ de Catalunya


Redacció Sitges

31-03-2017 8:54

Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Mikel López Iturriaga, Ada Parellada i Carles Tejedor

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper diumenge 9 d’abril, l’Hotel Meliá Sitges acollirà la final de la tercera edició de la “Tapa de l’Any”, una iniciativa del Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm que pretén premiar la millor tapa de tot Catalunya.

A la final de la “Tapa de l’Any” es presentaran les dotze propostes que van arribar a la semifinal, que va tenir lloc el passat dilluns 20 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i en la qual van participar els 43 establiments guanyadors de les rutes de tapes que Estrella Damm va organitzar a tot Catalunya entre 2015 i 2016.

Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia, Ada Parellada, restauradora, i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion.

L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els conductors de l’acte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.