PUBLICITAT
GREMI D’HOSTELERIA DE SITGES
31-03-2017 8:54
El proper diumenge 9 d’abril, l’Hotel Meliá Sitges acollirà la final de la tercera edició de la “Tapa de l’Any”, una iniciativa del Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm que pretén premiar la millor tapa de tot Catalunya.
A la final de la “Tapa de l’Any” es presentaran les dotze propostes que van arribar a la semifinal, que va tenir lloc el passat dilluns 20 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i en la qual van participar els 43 establiments guanyadors de les rutes de tapes que Estrella Damm va organitzar a tot Catalunya entre 2015 i 2016.
Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia, Ada Parellada, restauradora, i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion.
L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els conductors de l’acte.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT