Vegueria del Penedès

CAL BOLET

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez, aquest divendres a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

04-04-2017 11:09

La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara

El niño de la tele, la història real de Rubén Ramírez, aquest divendres a Vilafranca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres 7 d’abril a les 20.30h continua la programació de teatre a Cal Bolet amb El niño de la tele.  La història real de Rubén Ramírez, un espectacle escrit pel mateix Rubén Ramírez i Marc González de la Varga i co-produït per Pentateatre i Flyhard Produccions.
Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com Joselito o Macauly Culkin. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per la imitació i l’espectacle. Rubén vivia pel públic i pels seus aplaudiments. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l’escola amb els platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu.

Fins que un dia el telèfon va deixar de sonar i el Rubén va passar de tocar el cel a caure en l’oblit en un tres i no res. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys.

Ara en té 30 i, com tothom, té una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells.

Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

Per saber-ne més!

Després de la funció, tertúlia amb Rubén Ramírez. Serà conduïda i moderada per Pep Barbany, crític teatral de Recomana.
Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.