Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Senyalització imperfecte


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

09-04-2017 19:47

Stop. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Darrerament a Sant Sadurní, s’han produït, han passat situacions “perilloses” entre els vianants i els conductors de cotxe. Imprudències, no respectar les senyals, saltar-se alguna etc...La responsabilitat recau en l’àrea de governació. Per tant, Sr.Rojo, deixi’m dir-li que “quelcom” falla.

Actualment Sant Sadurní d’Anoia, té una senyalització “imperfecte”. Senyals obsoletes, velles, cauen i no es canvien. Passos de vianant que no es veuen, i el meu entendre, falten passos elevats en diferents indrets de la vila (exemple carrer Narcís Viader, carrer Montserrat/de les Harpies).

Ja cert “desgavell” entre les regidories de governació i via publica. No qüestiono la feina, la labor de la policia local, malgrat que la plantilla es remou bastant en aquests últims temps. Policies que fa poc que hi son, pleguen i se’n van a altres poblacions.

La senyalització en un municipi és primordial. Vostè, alcaldessa Maria Rosell, com en tantes altres coses no hi ha posat la solució. La bona harmonia, la correcció, la precisió, són bases fonamentals per el comportament en les obligacions del convilatà sadurninenc.

Per evitar accidents, atropellaments, hi ha d’haver una senyalització adequada, visible, suficientment clara per a que el ciutadà pugui reaccionar. I no és així, Sra. Rosell, perquè en el seu equip de govern hi ha “desgavell” polític.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.