Vegueria del Penedès

ALBERG

Respecte la remodelació de la Masia de Can Pere Mestres


PSC Sitges Sitges

11-04-2017 12:36

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com a socialistes estem en contra de qualsevol discriminació. També estem a favor de la reinserció social.

Volem per Sitges una acció política responsable, i no la trobem, el govern per una banda segueix fent deixadesa de les seves responsabilitats i delegant, com de costum, les decisions a la junta de portaveus. Això no és participació, és incompetència. D’altra banda els responsables de desencadenar la crispació social al barri en contra del projecte, només busquen una recompensa electoral.

Els socialistes sitgetans però, no podem donar l'esquena a aquesta situació ja que estem a favor de qualsevol projecte que promogui la reinserció social de qualsevol col·lectiu. Estem a favor dels projectes dirigits per professionals de solvència contrastada, que al nostre país n'hi ha molts, i que apostin per un projecte que promogui l'emancipació per la via de la promoció de l'autonomia personal.

Ara bé, el nostre posicionament definitiu estarà en funció de com es defineixi el projecte de reinserció que es plantegi desenvolupar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.