Vegueria del Penedès

ANIMALS DE COMPANYIA

Vilanova intensifica la campanya de control de gossos al carrer


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-04-2017 19:36

Es realitzarà amb agents de la Policia Local uniformats i també de paisà, a qualsevol hora del dia

La policia local de Vilanova ha recollit aquesta setmana dos gossos abandonats i sense xip. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú intensificarà en els pròxims dies la vigilància i control de gossos al carrer, amb una campanya intensiva a tota la ciutat, amb especial incidència en els punts de major concentració de gossos.

Agents de la Policia Local uniformats i de paisà vetllaran, a qualsevol hora del dia, perquè els propietaris dels gossos compleixin l'ordenança municipal sobre la tinença d'animals.

Entre d'altres, s'incidirà especialment en la recollida de les defecacions a la via pública i que els animals estiguin censats i disposin de xip. Pel que fa a les races de gossos considerats potencialment perilloses es controlarà que portin el morrió posat i vagin lligats, que disposin de la corresponent llicència i que tinguin en vigor l'assegurança de responsabilitat civil, entre altres requisits que estableix l'ordenança

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.