Vegueria del Penedès

SANT JORDI 2017

Una nova figura del bestiari i una polsera del Drac, novetats dels Administradors de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

19-04-2017 18:45

Enguany els Administradors de la Festa Major 2017 tindran també una parada per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc, al costat de l’estanc

Una nova figura del bestiari i una polsera del Drac, novetats a la parada de Sant Jordi dels Administradors de la Festa Major 2017. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Enguany els Administradors de la Festa Major 2017 tindran també una parada per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc, al costat de l’estanc. Els Administradors hi posaran a la venda la nova figura del bestiari de la FM, que formarà part de la col·lecció ja existent i que serà sorpresa fins a la diada de Sant Jordi.

Una altra de les novetats que es podran trobar a la parada serà una polsera amb la figura del Drac, dissenyada i feta a mà per la joieria vilafranquina Moner, en col·laboració amb la Festa Major.

A banda, a la parada es podran comprar les ja tradicionals roses de Festa Major.

La parada estarà oberta a partir de les 9 del matí i durant tot el dia. els preus seran
Rosa: 3 euros
Polsera: 25 euros (comprant-la, et regalen la rosa)
Nova figura del bestiari: 18 euros

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.