Vegueria del Penedès

ESPECTACLES AL CARRER

Vilanova celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Circ


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-04-2017 10:05

Divendres 21 s'oferirà un espectacle a la plaça de les Neus, i dissabte 22 un altre a la plaça de la Vila. Les biblioteques de la ciutat també s'hi sumen amb altres activitats

Nàufrags és l'espectacle que es podrà veure dins la temporada d'arts escèniques. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El tercer dissabte del mes d'abril se celebra el Dia Mundial del Circ. I, un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma a la festa amb la programació d'espectacles i activitats diverses.

Així, divendres 21 d'abril, a les 18 h, a la plaça de les Neus es podrà veure “Xaribari Blues”, un espectacle de la companyia Circo Los, potent i divertit, on quatre experimentats artistes de circ en una exuberant escenografia i inspirats en la pel·lícula "The Blues Brothers" ofereixen malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb elegància i molt d'humor.

Per dissabte, l'Escola de Circ Saltimbanqui ha programat, a les 20 h a la plaça de la Vila, un espectacle de circ a càrrec dels seus alumnes.

D'altra banda, les biblioteques de la ciutat també celebren el Dia Mundial del Circ, oferint una exposició dels seus fons dedicats al circ a l'aparador, i amb una hora del conte especial. Dissabte 6 de maig, a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, a les 12 h, “La carpa dels contes”, amb la companyia Patawa. El petit circ arriba a la ciutat, i amaga, sota la seva carpa, un munt de històries secretes.

A banda de l'espectacle de divendres, la Regidoria de Cultura ha programat, dins la temporada estable Escena, un espectacle de teatre clown per a tots els públics.

Serà dissabte 27 de maig a les 21 h als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, amb l'obra “Nàufrags”, de la companyia La Industrial Teatrera. Els petits i grans naufragis de cada dia des de l'humor i la fragilitat. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats.

Les entrades ja es poden comprar a www.elprincipal.cat

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.