Vegueria del Penedès

TROBADA ANUAL

Actuació de la Jove de Vilafranca al Parc d’atraccions Tibidabo


Redacció Vilafranca del Penedès

03-05-2017 11:11

Els assajos generals, oberts a tothom, es fan cada dilluns i divendres, a les 9 del vespre al pati de l’Escorxador

Actuació de la Jove de Vilafranca al Parc d’atraccions Tibidabo. Carme Gámiz

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge passat, 30 d’abril, la Colla Jove de Vilafranca va actuar a la festa castellera del Parc d’atraccions Tibidabo, a Barcelona. Una sortida habitual pels de la camisa blau cel en la qual hi acostumen a participar cada any, conjuntament amb d’altres colles.

La Jove va fer-hi els següents castells: un pilar de 4, un 4 de 6, un 3 de 6, dos pilars de 4 simultanis i un pilar de 4. Va actuar al costat dels Castellers de la Il·lusió i, posteriorment, en una segona tanda d’actuacions, també hi van actuar els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Sant Feliu.

Tot seguit, tota la colla i la canalla van gaudir d’un dia d’esbarjo a les instal·lacions lúdiques del parc. La propera actuació de la Colla Jove de Vilafranca serà a la Diada de Fires de Maig, a la plaça de la Vila, el diumenge 14 de maig al migdia.

Els assajos generals, oberts a tothom, es fan cada dilluns i divendres, a les 9 del vespre al pati de l’Escorxador. Els assajos de canalla són a dos quarts de vuit del vespre al mateix Escorxador. La colla fa una crida per poder completar les seves pinyes i castells davant d’una actuació compromesa és la de Fires de Maig, on cada colla va a la seva en una actuació a l’antiga.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.