Vegueria del Penedès

DOL A VILAFRANCA

Mor Celina Guijo, exregidora socialista de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

09-05-2017 10:34

Celina Gujo era mare de l’actual regidor de Joventut i Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea

Mor Celina Guijo, exregidora socialista de Vilafranca del Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca expressa el més sentit condol a la família de l’exregidora Celina Guijo Lobato, que va morir ahir a l’edat de 68 anys. Celina Gujo era mare de l’actual regidor de Joventut i Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea.

Celina Guijo va ser regidora i tinent d’alcalde durant setze anys, entre el 1987 i el 2003, com a integrant de les llistes del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). En els primers anys va ser regidora de Vies Públiques i de Parcs i Jardins i tinent d’alcalde i coordinadora de l’Àrea de Serveis Ciutadans. En els últims anys a l’Ajuntament, va ostentar les regidories de Serveis Socials i de Governació i va ser tinent d’alcalde coordinadora de l’Àrea de Benestar Social.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.