Vegueria del Penedès

ROBATORI AMB VIOLÈNCIA

Detinguts dos joves de 19 i 20 anys per robar a cops de puny a dos menors, a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-05-2017 10:20

Els hi van prendre les seves pertinences, dissabte de matinada, a la plaça de les Neus

Plaça de les Neus de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va detenir dissabte al matí dos joves de 19 i 20 anys com a presumptes autors d'un robatori amb violència. Els fets es remunten a la matinada anterior, quan una patrulla d'agents va sorprendre uns nois que, en veure'ls, van sortir corrent per carrer del Vapor llençant una bossa a terra, dins la qual hi havia un telèfon mòbil.

Poc després, els agents van localitzar les víctimes a la plaça de les Neus. Es tracta de dos menors d'edat a qui els presumptes autors del robatori els havien agredit a cops de puny per prendre'ls les seves pertinences. Confirmada la descripció dels autors del delicte, se'ls va localitzar i detenir dissabte al matí prop del Mercat del Centre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.