Vegueria del Penedès

FUTBOL BASE

Recepció a l’equip infantil del F.B. Mas Catarro


Redacció Santa Margarida i els Monjos

14-05-2017 19:35

L’equip infantil del F.B. Mas Catarro. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta passada setmana s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos una recepció a l’equip Infantil del F.B. Mas Catarro que, a falta de cinc partits, ja s’ha proclamat campions del grup 29 de segona divisió.

L’equip està format per nens de 12 i 13 anys que no han perdut cap partit d’aquesta temporada i que fins al moment ostenten el títol d’equip més anotador i menys golejat de la categoria. Entre els joves esportistes es troba també el “pixixi” de la lliga.

La recepció ha estat presidida per l’alcaldessa Imma Ferret i el regidor d’esports José Luis Soriano i ha comptat amb la presència de diversos regidors de la corporació municipal, l’equip d’entrenadors i tècnics del club i familiars dels joves.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.