Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El filial del Noia Freixenet recupera el liderat


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

15-05-2017 10:49

Celebració dels jugadors del Noia Freixenet B. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Noia Freixenet B depèn d’ell mateix per proclamar-se campió de Nacional Catalana i assolir l’ascens a Primera Divisió estatal. Aquest diumenge ha guanyat (4-2) al Ripoll i es distancia en dos punts del segon classificat, el Taradell, que dissabte va empatar a casa contra el Tona (3-3).

El conjunt entrenat per Jordi Esteva ha sumat la divuitena victòria, després de ser capaç de superar la pressió marcada per la transcendència del partit i amb la lluita per un somni que l'ha portat a recuperar el liderat de la màxima competició del país. Els golejadors han estat Arnau Xaus, Arnau Ribas i Xavier Aragonès (2).

La propera cita del Noia Freixenet B serà dissabte a la pista del Sant Just (19:30h), en un partit que podria decidir el campionat sempre i quan el CP Congrés – La Sagrera Es Mou sumi, com a mínim, un punt davant del Taradell (dissabte, 16:15h).

Fitxa tècnica

CE Noia Freixenet: Oriol Xaus, Albert Carbó, Xus Sola, Arnau Xaus, Arnau Ribas – cinc inicial-, Xavi Aragonès i Roc Carbó.

HC Ripoll: Pau Franquesa, Xavier Vilaregut, Albert Sabata, Gerard Castellà, Jeremi Rodriguez -cinc inicial-, Albert Vergés, Ivan Mora, Roger Font.

Gols: Arnau Xaus, min. 13, 1-0; Arnau RIbas, min. 15, 2-0; Roger Font, min. 22, 2-1; Gerard Castellà, min. 37, 2-2; Xavi Aragonès, min. 46, 3-2; Xavi Aragonès, min. 47, 4-2.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.