Vegueria del Penedès

FORMACIÓ I INSERCIÓ

El Garraf presenta el projecte Joves per l’Ocupació a les Jornades tècniques de ports esportius catalans


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-05-2017 11:07

El Grraf presenta el projecte Joves per l’Ocupació a les Jornades tècniques de ports esportius catalans. CC Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Comarcal del Garraf ha participat aquest dijous a Les XV Jornades Tècniques de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, i que han tingut lloc al Port d’Aiguadolç de Sitges. 

A les jornades, en que s’han tractat temes relacionats amb el sector nàutic, s’ha compartit l’experiència del projecte Joves per l’Ocupació “Aprenent en Serveis i Manteniment d’instal·lacions portuàries”, destinat a la formació i inserció laboral de joves d’entre 16 i 24 anys inscrits a Garantia Juvenil.

Tal i com ha explicat la tècnica d’Ocupació, Conce Selvas, aquest és un programa coordinat pel Consell Comarcal del Garraf en conveni amb els ajuntaments de Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella, amb la part formativa gestionada per la Facultat de Nàutica de Barcelona i la col·laboració dels tres ports de Sitges.

Amb aquest programa 15 joves de la comarca han pogut rebre la formació i 12 han desenvolupat pràctiques en els ports i empreses vinculades a aquests. Un cop finalitzat el programa, 8 d’aquests joves han estat contractats per una durada inicial de 6 mesos.

S’ha destacat la participació de diferents administracions públiques i entitats privades en una aposta per un sector d’ocupació emergent a la comarca del Garraf. Durant la ponència s’ha visionat el vídeo recull de l’experiència, realitzat pels docents del programa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.