Vegueria del Penedès

JUDO

3a jornada de lliga d’Escoles de Judo Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

15-05-2017 18:39

3a jornada de lliga d’Escoles de Judo Vilafranca. Sergio Ros

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dissabte dia 13 es va celebrar la tercera jornada de lliga amb la participació d’un centenar de nens.

Les escoles participants van ser, l´Escola de Judo Vilafranca, Ampa Sant Elies de Vilafranca, Escola de Banyeres del Penedès, Escola de l’Arboç i Col·legi de Torrelavit.

Va ser un matinal de judo on els més petits del club van poder fer el seus primer tast de competició, aquesta estava adreçada a nens des de p3 fins a categoria aleví.

Pel que fa al cap de setmana del dia 6 de maig, a Valencia es va celebrar el campionat d´Espanya de Judo en categoria infantil.

Per part del Judo Vilafranca, representants en tres àmbits diferents, com a competidora, en categoria de -57 kg, Judit Casañas va obtenir una meritòria setena plaça després de guanyar dos combats i perdre dos combats, en la part d’arbitratge, la representació venia de David Ribera i com a seleccionadora catalana de la categoria infantil femenina, Veronica Pujalte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.