Vegueria del Penedès

FLASH

Volen incloure més empreses a les rutes del vi i el cava de l'Alt Penedès


EL PUNT

24-09-2003 7:33

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès ha començat una campanya de promoció per incrementar el nombre d'empreses que participen en les rutes del vi i el cava. Aquestes rutes responen a set itineraris que recorren la comarca i ajuden a conèixer millor les seus de vins i caves, la cultura, les tradicions, la gastronomia, la història i el patrimoni arquitectònic. En les rutes hi ha cinc tipus d'empreses: caves i cellers, allotjaments, restaurants, botigues especialitzades i centres divulgatius. Actualment, hi ha 128 empreses que es beneficien d'aquest projecte. Aquestes empreses es beneficien d'una xarxa de promoció global que es defineix des del Consorci i que va destinada a sectors especialitzats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.