Vegueria del Penedès

Els Bordegassos actuen diumenge a Vic tretze anys després del darrer cop


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-05-2017 20:29

Els vilanovins actuaran amb els Sagals d'Osona i els Castellers de Badalona

Els Bordegassos actuen diumenge a Vic tretze anys després del darrer cop. Maite Gomà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vic serà aquest diumenge 21 de maig l’escenari de la propera cita dels Bordegassos de Vilanova, que diumenge passat van completar una actuació plàcida amb tres castells de set descarregats a Sant Cugat del Vallès. Després de dues diades amb intents desmuntats, els groc terrosos necessitaven una diada com la darrera, amb tot completat a la primera, per recuperar la dinàmica de les setmanes anteriors a Sant Jordi. Diumenge, a Vic, els castellers vilanovins compartiran plaça amb els Sagals d’Osona i els Castellers de Badalona. La diada començarà a les 12 del migdia i tindrà lloc al Portal de la Rambla.

La colla ja es troba en disposició de tornar a anar més enllà del cinc de set, tot i que els tècnics no han revelat el programa. Caldrà veure quina data escull per fer-ho.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.