Vegueria del Penedès

ROBATORI

Roben un ordinador portàtil i dos pernils d'una botiga de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-05-2017 10:16

El lladre va accedir a l'interior de l'establiment amb una gorra blanca i un carro de la compra

Carrer del Greco de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va ser alertada la matinada de diumenge a dilluns d'un robatori en un establiment del carrer del Greco. A les 02.25 hores, la Policia Local va rebre la trucada de Mossos d'Esquadra sol·licitant col·laboració per tal de localitzar un home que presumptament hauria accedit a l'interior d'un establiment del carrer del Greco amb la intenció de robar.

Segons els testimonis, l'home, que anava amb una gorra de color blanc i un carro de la compra, hauria accedit al local trencant la persiana i la porta d'accés. El responsable de l'establiment va trobar a faltar un ordinador portàtil i dos pernils. Posteriorment, es va localitzar el carro de la compra al carrer de Lepant. Mossos d'Esquadra es fan càrrec de la investigació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.