Vegueria del Penedès

PUBLICITAT

Sitges i el "Lannister" Peter Dinklage, protagonistes del nou anunci de cervesa de l'estiu


Redacció Sitges

12-06-2017 15:17

'La vida nostra' és el títol del curtmetratge que ha dirigit Raúl Arévalo i que s'ha rodat en alguns dels espais més emblemàtics del municipi

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges i el reconegut actor de "Juego de Tronos" Peter Dinklage són els protagonistes del nou anunci de cervesa d'Estrella Damm amb el que la marca dóna la benvinguda a l'estiu. Més que d'un anunci es tracta d'un curtmetratge dirigit per Raúl Arévalo (La isla mínima, Tarde para la ira) i protagonitzat per l'actor que dóna vida a Tyrion Lannister, a més d'Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràs

Peter Dinklage interpreta a un detectiu que se li apareix a Álvaro Cervantes quan torna a Sitges després d'un any en Àmsterdam, on va marxar per motius professionals deixant enrere a la seva parella Cora (Íngrid García-Jonsson) i també al seu millor amic (Marcel Borràs).

La Vida Nostra és una comèdia romàntica de 15 minuts que transcorre en alguns dels espais més emblemàtics de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.