Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

El conjunt prebenjamí A es proclama campió del Trofeu Barcelona Comarques


Redacció Vilafranca del Penedès

15-06-2017 12:26

Tres conjunts del Club Rítmica Vilafranca va participar a la final del Trofeu que es va celebrar a la ciutat de Cardedeu el passat diumenge dia 11 de juny

El conjunt Prebenjamí A. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer conjunt en participar va ser el conjunt Prebenjamí A, format per Txell Picas, Ona Picas, Mariona Torrents, Jana Torrents, Isona Anfruns i Sheila Fernández que van assolir la primera posició.

Posteriorment, va ser el torn del conjunt Aleví nivell B format per les següents gimnastes: Eva Buighas, Carlota Gonzàlez, Aina Ojeda, Carla Cuscó, Paula Rodero, Laura Puig i Fiona Fernández.

Finalment, va ser el torn del conjunt Benjamí nivell B format per a les següents gimnastes: Carla Munné, Clàudia Vallés, Helena Romero, Janna Rubires, Maria Troyano, Laia Pujol i Júlia Salvà.

Totes aquestes gimnastes, juntament amb la resta d’esportistes de l’entitat, seran presents al festival de final de temporada que es celebra aquest divendres al pavelló de la gamba a les 21hores. Esteu tots i totes convidades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.