Vegueria del Penedès

REFORMES

Finalitza la fase de climatització de la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges


Redacció Sitges

25-06-2017 20:58

La Biblioteca va tancar les portes al 2013 per dur a terme les obres de supressió de les barreres arquitectòniques

Finalitza la fase de climatització de la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els treballs de climatització de la Biblioteca Santiago Rusiñol han finalitzat aquesta setmana. Ara, el següent pas serà dotar l’equipament de les necessitats informàtiques,  del mobiliari necessari i del sistema antifurts, ja que tots els llibres tindran xips de seguretat.

La Biblioteca va tancar les portes al 2013 per dur a terme les obres de supressió de les barreres arquitectòniques. Les actuacions van servir per adaptar l’equipament als actuals criteris d’accessibilitat i mobilitat, amb rampes d’accés, ascensor i noves dependències de serveis, lavabos i magatzems; i s’han recuperat sales que anteriorment es trobaven en desús.

La remodelació permet redescobrir els encants d’un edifici que recupera la plasticitat dels dibuixos que conformen les rajoles hidràuliques del terra i els colors originals que mostraven les parets en el moment de la seva concepció, fa 100 anys. El fons local i patrimonial és de més de 56.000 peces.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.