Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

PxC alerta de perill d'incendi en l’aparcament del torrent del Lluc


PxC El Vendrell

05-07-2017 9:51

Demanem que es netegi i desbrossi l'aparcament municipal del carrer Tarradellas a l’alçada de l’escola Àngel Guimerà al barri del Puig per l’alt risc d'incendi que representa

Torrent del Lluc. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El regidor del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC)Joan Carrasco, ha rebut queixes fonamentades de veïns  que utilitzen l'aparcament de manera habitual i veïns de la zona dels barris del Puig i del Pèlag per la falta de manteniment que pateix i  això fa que els matolls secs siguin una autèntica i potencial torxa.

En l’aparcament municipal  que hi ha al carrer Tarradellas a l’alçada de l’escola Àngel Guimerà, fa molt de temps que no es tallen les herbes a tocar del torrent del Lluc que tenen ja una alçada considerable i ningú les poda. En aquesta zona  hi ha un alt risc d'incendi que podria cremar molts cotxes amb l’alt risc d’incendi que això comportaria a més a més en una zona escolar com aquesta.

A més, també es queixen els veïns ja que el torrent està a tocar als seus habitatges i especialment ara a l'estiu amb les altes temperatures i l’herba seca han de suportar tota mena d'insectes, artròpodes, rosegadors, rates, i altres espècies que proliferen al voltant de les restes, vidres i residus orgànics i de tot tipus. Aquesta ve ser una zona zona endèmica del mosquit tigre temps enrere.

El regidor identitari en concordança amb els veïns demana que "de manera urgent es netegi i es desbrossi l’aparcament municipal esmentat per evitar el risc d'incendi per les característiques pròpies del descampat, els matolls i les altes temperatures”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.