Vegueria del Penedès

FOC PROVOCAT

Crema intencionada de contenidors i matolls en menys d'una hora en diversos punts de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-08-2017 9:28

Imatge d'arxiu de les restes d'un contenidor calcinat. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va rebre diumenge de matinada l'avís de diversos incendis intencionats. A les 04.37 hores la Policia Local rep un avís per incendi de contenidors al carrer de Barcelona, cantonada amb Santa Magdalena. Els contenidors, un de paper i un de vidre van quedar completament calcinats. El foc va afectar la part posterior d'un vehicle que estava estacionat.

Deu minuts més tard un veí alerta la Policia Local d'un nou incendi de contenidors, en aquest cas al carrer d'Albert Salvany, cantonada amb Santa Magdalena. Novament es requereix la presència de Bombers per extingir el foc, que va cremar totalment el contenidor de paper i parcialment el de vidre. En cap dels dos casos es van poder localitzar els autors.

A les 05.26 hores la Policia Local rep l'avís per incendi de matolls a l'avinguda de Vilafranca del Penedès. Bombers van extingir l'incendi que va cremar uns 200 metres de terreny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.