Vegueria del Penedès

HOQUEI BASE

2ona Edició Torneig de Presentació del CP Vilanova


Juanjo Ferrer Vilanova i la Geltrú

01-09-2017 12:47

1a Edició del Torneig de presentació del CP Vilanova entre els Veterans del CP Vilanova i els Veterans del FC Barcelona​. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CP Vilanova presentarà aquest cap de setmana els seus equips en la 2a edició del Torneig de Presentació celebrat a les Casernes. Els partits s'iniciaran dissabte al matí i finalitzaran diumenge al migdia, amb la fotografia conjunta de tots els jugadors del Club Patí Vilanova. En aquesta fotografia també hi seran les plantilles del 1a Nacional Espanyola i de l'Ok Lliga Femení, exceptuant la Internacional xilena, recent fitxatge del club que està disputant els World Roller Games a la Xina.

Els diferents equips de la base disputaran un únic partit contra rivals com el CE Vendrell, l'Igualada HC, CT Barcino, Girona CH, Caldes CH, l'Igualada Femení HC i els Veterans del FC Barcelona que tancaran la jornada de dissabte.

En total es disputaran 21 partits. Des del club s'agraeix l'esforç dels equips convidats a venir a disputar aquest torneig. A més, el Club Patí Vilanova també estrenarà en aquest torneig la nova equipació, que ja  van vestir els primers equips la passada temporada. Acerbis serà la nova equipació que portaran tots els jugadors del club. Els horaris dels partits són els següents:

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.