Vegueria del Penedès

ATLETISME

Cap de setmana d’èxits pels triatletes del Vendrell


Redacció El Vendrell

05-09-2017 10:13

Els atletes del Club Esportiu Penedès Costa Daurada. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quatre atletes del Club Esportiu Penedès Costa Daurada van participar al triatló de l’Hospitalet de l’Infant amb molt bons resultats. El Tristam va quedar tercer de la general en la distància Olímpica i la Virgina segona absoluta en la distància Sprint i la l’Albert i la Silvia finisher en la distància sprint.

La Marlene Ovejero ha participat a l’Ironman 70.3 de Cascais, triatlò de mitja distància, assolint una merescuda 13a posició de la seva categoria.

I per últim l’Ian l’Alex, el Toni i l’Henrieta van representar al Club Esportiu Penedès Costa Daurada al triatló de Mitja distància de Mequinenza. Per motius mecànics amb la bicicleta la Henrieta va haver d’abandonar al km 72. La resta van arribar a meta i cal destacar el 17è lloc de la general de l'Ian

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.