Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

La selecció espanyola sènior d'hoquei patins es proclama campiona del món


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

09-09-2017 Última revisió: 11-09-2017 20:01

La selecció espanyola sènior d'hoquei patins campiona del món. RFEP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La selecció estatal sènior masculina d'hoquei patins ha derrotat a Portugal en la tanda de penals del partit final del Campionat del Mon jugat a la Xina dins dels WRG.

En la primera part, amb els dos equips jugant molt tacticament la selecció de A. Dominguez ha arribat al descans amb avantatge de dos gols (Casanovas i Adroher) a zero, en dues jugades pràcticament calcades al desviar els davanters espanyols boles despenjades desde fora de l'area.

Només començar la segona part Portugal ha escurçar diferències en una jugada similar a la dels gols espanyols de la primera part. Poc desprès en una falta directa no transformada Portugal ha empatat jugant en superioritat.

Edu Lamas ha tornat a posar en avantatge a Espanya, i en el minut final, R. Marin ha desaprofitat una falta directa i en la següent jugada a manca de 10 segons  els arbitres han assenyalat una falta directa a favor de Portugal que a empentes i rodolons ha transformat.

En la tanda de penals - i al tercer llançament- Portugal s'ha avançat pero Lamas i Casanovas han superat en els dos darrers llançaments al porter Henriques especialista en aquest tipus de llançament.

A. Dominguez ha fet doblet en guanyar els Campionats Mundials Sènior Masculi i Femení.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.