Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detenen un home que corria pel centre de Vilanova amb el calaix d'una caixa registradora


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-09-2017 20:52

La policia local el va detenir gràcies a l'avís d'un ciutadà que el va veure córrer i perdre totes les monedes en caure a terra

Sala Comunicacions de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va detenir la mitjanit de diumenge a dilluns un home que corria pel centre de la ciutat amb el calaix d'una caixa registradora recent robada. Un ciutadà va posar en alerta a la Policia Local de la presència d’un home que baixava corrent per la rambla de Salvador Samà portant el calaix d’una caixa registradora. A l’alçada de la plaça de Soler i Carbonell, l’home va relliscar i li van caure les monedes al terra i posteriorment va llençar el calaix en un contenidor del carrer de Josep Llança.

Gràcies a la descripció del testimoni, una patrulla va localitzar l’individu que anava acompanyat d’un altre home, ambdós amb antecedent per robatoris amb violència i furts. L’home que coincidia amb la descripció estava sota els efectes de l’alcohol i les drogues. La Policia va instruir diligències judicials pels fets. El calaix de la caixa registradora sostret pertanyia a un establiment comercial, que tenia la reixa forçada. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.