Vegueria del Penedès

FUTBOL SALA

El New Ricky's guanya les 24 hores de futbol sala de Les Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

20-09-2017 9:44

La XXV edició arrencar divendres amb un total de 14 equips (1 grup de 4 i 2 grups de 5) i va acabar diumenge amb la final entre el New Ricky's Sitges i el Bar Teo Chiquito 2

El New Ricky's guanya les 24 hores de futbol sala de Les Roquetes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El New Ricky's va arribar a la final després de guanyar 1-3 a La Parròquia en una semifinal molt igualada, mentre que el Bar Teo Chiquito 2 es va desfer de Frankfurt Geinessen (una de les sorpreses a l'haver eliminat al Can Turky's als quarts) per 3-1.

La final va estar dominada pel New Ricky's, que es va avançar 3-0 al marcador. El Bar Teo va aconseguir retallar la diferència, però quan el partit s'acostava al final va arriscar amb el porter-jugador i va acabar perdent per 6-2.

Per part del Bar Teo van marcar Álvaro Marín i Antonio Linares, mentre que per part del New Ricky's van marcar Adrià Comí, Albert Huete, Blas Antonio (2), Ignacio Castells i Carles Subias.

Equips participants

CANTERA ROCA
AL SUAVE
LA PARRÒQUIA
BAR TEO CHIQUITO 2
ROQUETES FUTSAL
CAN TURKY'S
ANKARA
TURKY'S NIGHT
CLÍNICA DENTAL DOCTORES ÁLVAREZ
NEW RICKY'S SITGES
CUBELLES - MIROGRÀFIC
ARCADIA IFC
POLLOS ELECTRÓNICOS
FRANKFURT GEINESSEN

A l'acabar la competició, es van lliurar els recordatoris a tots els equips així com samarretes commemoratives del XXV aniversari de l'Associació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.