Vegueria del Penedès

REURBANITZACIÓ

Cubelles aprova l’arranjament de camins a les urbanitzacions Les Estoreres i Ricreu


Redacció Cubelles

25-09-2017 11:34

En total, gairebé quatre quilòmetres d’asfalt per a l’adequació d’aquests camins que va començar el dilluns 18 de setembre

Cubelles aprova l’arranjament de camins a les urbanitzacions Les Estoreres i Ricreu. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els veïns de Les Estoreres i Ricreu ja poden accedir a les seves urbanitzacions per vials asfaltats. La Junta de Govern Local (JGL) va aprovar el 13 de setembre l’arranjament del camí que connecta Corral d’en Cona amb Ricreu des de la colònia de gats, i una segona actuació des de la carretera BV-2115, coneguda popularment com la carretera del pantà, fins el pont d’accés a Les Estoreres i d’aquí a la connexió amb el carrer Teide. En total, gairebé quatre quilòmetres d’asfalt per a l’adequació d’aquests camins que va començar el dilluns 18 de setembre. Les obres, que ja han acabat, han anat a càrrec de l'empresa Jorga Construcciones SLU i el seu cost total és de 60.365,09 euros (IVA inclòs).

D’aquesta manera, el trànsit rodat dels veïns que accedeixen a aquestes urbanitzacions ha passat a discórrer per vials asfaltats enlloc dels antics camins de terra, dignificant així les infraestructures d’aquestes zones del municipi, tal com havien reclamat històricament diversos representants veïnals i ciutadans particulars.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.