Vegueria del Penedès

CPA SITGES

Bon resultats per les patinadores del CPA Sitges a la intercomarcal


Redacció Sitges

26-09-2017 12:53

Les patinadores del Club Patinatge Artístic Sitges amb el seu entrenador. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge es va celebrar a Sitges, la final intercomarcal zona I, de la competició d’Interclubs de patinatge artístic.

En aquesta prova, totes aquelles patinadores que van pujar al podi, s’han fet amb l’accés a la final provincial d’aquesta competició, últim graó d’accés al campionat de Catalunya d’Iniciació.

El Patinatge Artístic Sitges, hi ha presentat 5 patinadores classificades de les proves prèvies, i ha assolit un èxit complet: en categoria C Menors, Alexia Villalba es feia amb la segona plaça; en categoria C Majors, Julia Anguera va ocupar la 3ª plaça; en categoria B Menors; Cora Ortiz es aconseguia la 1ª plaça i Laia Jiménez amb la 2ª posició. avantsala de la 3ª posició final de Berta Gil, a la categoria A.

Tot això comporta que les 5 patinadores formaran part de la selecció de participants a la Final del Campionat de Barcelona, en el que, si aconsegueixen repetir o millorar els resultats d’aquest diumenge, accedirien al Campionat de Catalunya del mes de novembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.